Hitta Recept

Matbloggstoppen

torsdag 19 april 2012

Sydfransk Fiskgryta i Nordic Cooker

Sydfransk Fiskgryta

4-6 portioner
  • Ca 1 kg frysta fiskfiléer, dela i några bitar
  • 250 gram räkor, skalade
  • 4 gula lökar, finhackade
  • 3 morötter, skivade
  • 3 palsternackor, finhackade
  • 400 gram krossade tomater
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk fiskfond
  • 1,5 dl vitt vin
  • 1 fiskbuljongtärning, smulad
  • 1 dl grädde
  • 0,5 dl socker

Gör så här:

Blanda alla ingredienserna, förutom räkorna, i Nordic Cooker’s keramikgryta. Tillaga på låg temperatur i 5-6 timmar eller på hög temperatur i 3-4 timmar. Tillsätt räkorna. Servera med ris eller kokt potatis.
Maten är klar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar